Vi ser frem til at høre fra dig

Lidt om personen bag virksomheden.

For Palle Schultz, indehaver af P. Schultz Smede & Montage, falder smedearbejdet naturligt.

Palle voksede praktisk talt op i sin fars værksted, men før han blev smed, prøvede han kræfter med automekanikerfaget.

“Det var bare ikke lige mig,” siger den nu 31-årige smed og forklarer, at han manglede muligheden for at udfolde sig kreativt i opgaverne, der mest bestod af at skifte slidte reservedele ud med nye stumper.

“Det er derfor, jeg blev smed. Her er alle opgaver unikke, så her kan jeg gøre en forskel, når jeg for eksempel finder den optimale måde at føre rør på. Og så gør det mig glad og stolt, når jeg kan aflevere et produkt, som rækker ud over kundens forventninger.”

Palle Schultz blev udlært som klejnsmed i 2010, og siden da har han opnået erfaring i en lang række af smedefagets afkroge. Det gælder blandt andet rørføring og montagearbejde i rustfrit stål til mejerier og slagterier, samt avancerede aluminiumskonstruktioner til offshore-industrien, rørtrådssvejsning i kilometervis og adskillige opgaver i sortjern og bygningsstål.

“Når opgaven kræver det, skal vi ikke længere end over på den anden side af vejen for at få adgang til avanceret udstyr som laserskærer og kantbukker. Det er helt perfekt, for på den måde har vi hånd i hanke med projekterne hele vejen igennem,” siger Palle Schultz.

P. Schultz Smede & Montage har alle de nødvendige certifikater til TIG, rørtrådssvejsning, aluminiumsvejsning, CO2-svejsning, PE-svejsning. Værkstedet i Toftlund er fødevaregodkendt, så det kan servicere slagterier, bryggerier og mejerier, og selvom det ligger i Sønderjylland, er geografi på ingen måde afgørende for, om P. Schultz Smede & Montage er den rette til at løse en opgave.

“Vi kommer over hele landet,” siger Palle Schultz.

E

Palle Schultz

Klejnsmed/Indehaver

Kontakt Palle Schultz på 53252645 og hør, hvordan vi bedst kan løse din smede- eller montageopgave.

Vi tilbyder
Referencer
Om os
Kontakt os
SoMe
Kontakt

Ærøvej 6
6520 Toftlund
ps@pssm.dk
Tlf: 53252645

Ring mig op

Vi ringer dig op inden for 1 arbejdsdag

Acceptere at vi ringer til dig

15 + 3 =

Copyright © 2019 - 2020 // P. SCHULTZ // CVR-nr. 36667532 // Ærøvej 6, 6520 Toftlund // T: +45 53 25 26 45

Design by